Transelectrica continuă recrutările de specialiști pentru poziții cheie. A lansat selecția pentru Director Direcția de Exploatare și Mentenanță

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Transelectrica continuă recrutările de specialiști pentru poziții cheie. A lansat selecția pentru Director Direcția de Exploatare și Mentenanță
  • Compania este în căutare de Dispecer Șef Tură DET și Directori pentru Direcția Resurse Umane, Departament Infrastructuri Critice, Sucursala de Transport București,  Direcția Control și Direcția Comercială

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica”, operatorul de transport și de sistem din România, continuă să facă angajări. Din primăvara acestui an, a demarat selecția pentru recrutarea de specialiști pentru poziții cheie. Pentru asigurarea numărului optim de personal în cadrul Unității operaționale Dispecerul Energetic Național (UNO DEN), Direcția planificare funcționare SEN (DPF SEN), Planificare operațională sistem (POS), Transelectrica angajează specialiști pentru mai multe posturi, și anume: inginer principal DEN, expert Rețele Electrice Echipamente Primare, specialist Strategie Industrială Rețele Electrice, specialist, referent de specialitate principal.

Pentru completarea echipei noastre de management, compania lansează selecția pentru ocuparea postului de Director Direcția de Exploatare și Mentenanță. Acesta va coordona activitatea de mentenanță, va elabora și realiza  Programele de mentenanţă pe termen scurt, mediu şi lung la nivelul companiei. Este responsabil cu elaborarea, implementarea, urmărirea, evaluarea rezultatelor și actualizarea strategiilor de mentenanţă, de exploatare și a celei de telecomandă şi supraveghere instalatii.  Candidatul trebuie să aibă studii universitare tehnice în domeniul electroenergetic / electrotehnic / inginerie electrică și o experiență de minimum 5 ani în activitatea de exploatare și mentenanță a instalațiilor electroenergetice, respective minimum 3 ani în activitatea de management organizațional și în activitatea de conducere echipă. Compania cere candidatului să cunoască activitățile reprezentative din Sistemul Electroenergetic National – SEN cu deosebire activitatea de transport a energiei electrice și furnizarea serviciului de sistem, precum și legislația în domeniul energetic și a reglementarilor ANRE.

În anunț,  se face precizarea că postul de „Director Direcția Exploatare și Mentenanță” necesită acces la informații clasificate secret de stat, nivel Strict Secret. Definitivarea pe post este condiționată de obținerea avizului ORNISS de către titularul de post. Cei interesați să aplice pe acest post pot trimite CV-urile până pe 2 octombrie a.c.

Pentru asigurarea numărului optim de personal în cadrul DET București – Serviciul comandă operațională,  Transelectrica anunță că a demarat selecția pentru ocuparea unui post de Dispecer Șef de tură DET. Acesta trebuie să fie pregătit în vederea conducerii operative a instalațiilor 400/220/110 kV din zona de activitate a DET București, asigurării reglajului tensiunii conform instructiunilor in vigoare, coordonării programului zilnic de retrageri din exploatare, respectiv de redare în exploatare a echipamentelor. Totodată, se solicită pregătire în vederea conducerii functionării centralelor din autoritatea sa de decizie din zona teritorială, conducerii activității de lichidare a incidentelor și avariilor din instalații, aprobării și conducerii programelor pentru punerea în funcțiune a instalațiilor noi ce îindeplinesc condițiile impuse etc.

Candidatul pentru acest post trebuie să aibă disponibilitate de a lucra în regim de tură (de zi și de noapte, la sfârșit de săptămână și în zilele de sărbătoare legală).

Compania caută și Directori pentru Direcția Resurse Umane, Departament Infrastructuri Critice, Sucursala de Transport București,  Direcția Control și Direcția Comercială etc.

La Transelectrica se vrea performanță. Pe lângă angajări în poziții cheie, conducerea companiei a decis ca salariații să ia lecții despre evoluția pieței de energie la nivel european. În primă fază, peste 40 de persoane din Executiv și Sucursalele companiei vor participa la un Curs de instruire, în această toamnă.

Citește și:  Se vrea performanță la Transelectrica. Peste 40 de angajați vor participa la Cursuri de instruire privind evoluția pieței de energie la nivel european

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.