Trofeul Energeticianului: 100 dintre cei mai buni profesioniști din Transelectrica, în competiție

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Trofeul Energeticianului: 100 dintre cei mai buni profesioniști din Transelectrica, în competiție

Competiția Trofeul Energeticianului, cel mai amplu concurs profesional din domeniul energetic, se desfășoară în aceste zile, la Sibiu. Aproximativ 100 dintre cei mai buni profesioniști din cadrul CNTEE Transelectrica își dovedesc aptitudinile la probele teoretice și practice ale competiției.

„Susținem profesionalismul în execuție și înțelegem rolul perfecționării continue în dezvoltarea specialiștilor noștri. Mai mult decât atât, încurajăm tinerii energeticieni să se apropie de această meserie și ne propunem să implementăm în Companie conceptul de transfer de cunoștințe. Ne dorim să asigurăm o evoluție profesională de la tineri până la seniori, dar seniorii să aibă ca scop formarea tinerilor. Acestea sunt instrumente sănătoase pentru Companie, care asigură continuitate și un flux în ceea ce privește resursele profesionale de care Transelectrica are nevoie. În acest sens, ne bucurăm că și în acest an putem organiza Trofeul Energeticianului, un eveniment de tradiție, cu o lungă istorie în domeniul energetic din România, care aduce la un loc cei mai buni specialiști ai Companiei. Cu acest prilej le urez succes tuturor colegilor mei înscriși în competiție!“, este mesajul transmis de reprezentanții companiei Transelectrica.

Concursul se desfășoară pe durata a trei zile, incluzând probele teoretice și probele practice. Specializările de concurs la care se vor întrece participanții vizează retehnologizarea de stații, liniile electrice aeriene, activitățile specifice stațiilor de transformare (protecții, automatizări, SCADA), investițiile sau securitatea și sănătatea în muncă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Trofeul Energeticianului: 100 dintre cei mai buni profesioniști din Transelectrica, în competiție”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.