Recunoaștere internațională: Țuca Zbârcea & Asociații, primul loc în toate ariile de practică ale IFLR 1000

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Recunoaștere internațională: Țuca Zbârcea & Asociații, primul loc în toate ariile de practică ale IFLR 1000

Firma de avocatură Țuca Zbârcea & Asociații a primit 10 pe linie din partea cercetătorilor britanici ai cunoscutului director internațional IFLR 1000 pentru activitatea desfășurată în toate ariile de practică: Financiar/Bancar, Piețe de capital, Fuziuni și achiziții, Project finance și Energie/Infrastructură.

Țuca Zbârcea & Asociații a fost recunoscută de specialiștii publicației britanice IFLR 1000, ghidul celor mai activi consultanţi pe piaţa financiară internaţională, ca fiind unul dintre cei mai dinamici consultanți în acest sector. Potrivit reprezentanților publicației, „firma a continuat să se extindă și să impresioneze” în ultimul an.

De asemenea, nu mai puțin de 11 avocați ai firmei sunt nominalizați pentru implicarea în coordonarea unor proiecte de mare anvergură: Florentin Țuca, Gabriel Zbârcea, Ștefan Damian, Sorin Vlădescu, Șerban Pâslaru, Mihai Dudoiu, Silvana Ivan, Irina Moinescu, Cătălin Băiculescu, Cristian Radu, Vlad Cercel, potrivit unui comunicat al casei de avocatură.

Catalin Baiculescu_Tuca Zbarcea & Asociatii
Cătălin Băiculescu, Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii

„Suntem încântaţi că analiştii IFLR 1000 au punctat cu nota 10 activitatea Ţuca Zbârcea & Asociaţii din ultimul an, clasându-ne pe primul loc în toate ariile de expertiză. Într-adevăr, această perioadă a fost una intensă la nivel tranzacțional, dar și prin prisma altor mandate derulate pe piaţa financiar-bancară și piaţa de capital. Nu în ultimul rând, am continuat să lucrăm în proiecte de anvergură din zona de energie și infrastructură, evaluate la câteva miliarde de euro. În paralel cu strategia de dezvoltare a portofoliului de clienți, ne-am concentrat și asupra extinderii echipei de avocați, susținută deopotrivă prin promovări interne și recrutări”, a declarat Cătălin Băiculescu, Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

IFLR 1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internaţional. Cu o vechime de 25 ani, clasamentele IFLR 1000 reprezintă o fină analiză a performanțelor consultanților din domeniul financiar și corporate din 120 de jurisdicții.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *