Ultima oră: Marius Carașol, revocat de la conducerea Transelectrica. Claudia-Gina Anastase este noul Președinte al Directoratului

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ultima oră: Marius Carașol, revocat de la conducerea Transelectrica. Claudia-Gina Anastase este noul Președinte al Directoratului

Consiliul de Supraveghere al Companiei, din preocupare pentru imaginea societãții, a decis, având în vedere informațiile difuzate în presã în ultimele 24 de ore, referitoare la autenticitatea studiilor președintelui Directoratului CNTEE Transelectrica SA, revocarea domnului Marius-Dãnuț Carașol din calitatea de membru al Directoratului, respectiv președinte al Directoratului, anunță compania.

Începând cu data de 19 septembrie 2019, în calitatea de președinte al Directoratului a fost numitã Claudia-Gina Anastase. Potrivit CV-ului, din 2012 până în prezent a condus Sucursala de Transport Cluj a Companiei Transelectrica.

Consiliul de Supraveghere al CNTEE Transelectrica SA trateazã cu responsabilitate și respect importanța guvernanței corporative în administrarea societãții, precum și imaginea  companiei în relația cu investitorii și partenerii, se precizează în comunicat.

Potrivit News.ro, Marius Caraşol a fost numit la conducerea companiei Transelectrica în perioada în care Consiliul de Supraveghere era condus de Gheorghe Olteanu, fost consilier al ministrului Economiei, Dănuţ Andruşcă.

Citește și:


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *