Vești bune de la ministrul Energiei. Se va asigura protecţia socială a angajaţilor din minerit

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic Vești bune de la ministrul Energiei. Se va asigura protecţia socială a angajaţilor din minerit

Ministerul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că a finalizat un memorandum pentru protecţia socială a angajaţilor din minerit.

„Vreau să dau o veste bună minerilor, astăzi am terminat un memorandum prin care construim un pachet de protecţie socială pentru absolut toţi cei care lucrează în zona de resurse minerale energetice, în zona legată de producţia de energie electrică: protecţia socială se va îndrepta spre cei care lucrează în subteran la Complexul Energetic Hunedoara, spre cei care lucrează la Termocentrala de la Mintia şi spre cei de la Paroşeni, dacă va fi cazul. Vorbim de aceeaşi protecţie socială pentru cei care lucrează la Complexul Energetic Oltenia, unde există cariere de lignit de suprafaţă. Memorandumul cuprinde, evident, şi un pachet de protecţie socială şi pentru minerii de la mina Crucea, care se va închide pentru că nu mai are zăcământ”, a precizat ministrul Energiei, la Forumul Energiei 2021, organizat de publicaţia Financial Intelligence.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *