Vești bune de la Președintele George Niculescu pentru operatorii pieței energiei: ANRE vrea să reducă taxele și tarifele, chiar să elimine unele dintre acestea. Este o premieră

Publicat pe Categorii Business, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Business Furnizare / Distributie / Transport Vești bune de la Președintele George Niculescu pentru operatorii pieței energiei: ANRE vrea să reducă taxele și tarifele, chiar să elimine unele dintre acestea. Este o premieră

Vești bune de la președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) pentru participanții la piața de energie.

ANRE are în intenție eliminarea mai multor tarife pe care le practicăm și  reducerea altora, a anunțat George Niculescu, la Forumul gazelor naturale, organizat de Financial Interlligence.

La ANRE, suntem în discuții și analiză cu direcțiile de speclialitate penru a pune în dezbatere regulamentul pentru taxe și contribuții pentru anul 2024. Ne gândim la eliminarea mai multor tarife pe care le practicăm și la reducerea altora”, a spus președintele ANRE, George Niculescu.

“Vrem să venim în întâmpinarea actorilor din piață care solicită licențe, autorizații, acreditări, și să reducem unele tarife, iar o parte să le anulăm. Sperăm să punem în dezbatere publică ordinul ANRE în această săptămână. Sper să avem o reacție bună din partea peței, este pentru prima dată când reducem taxele și tarifele pe care le practicăm”, a completat Niculescu, precizând că în urma acestei decizii, activitatea Autorității nu va fi pericilitată.

.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *