VIDEO Dl Ovidiu POP, unul dintre cei mai buni specialiști din sectorul energetic, ce a activat și în termocentrale, dar și în regenerabile, a fost premiat la Gala InvesTenergy. Recunoaștere pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanță

Publicat pe Categorii Actual, Esential, Regenerabile, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Dl Ovidiu POP, unul dintre cei mai buni specialiști din sectorul energetic, ce a activat și în termocentrale, dar și în regenerabile, a fost premiat la Gala InvesTenergy. Recunoaștere pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanță

Dl Ovidiu POP, unul dintre cei mai buni specialiști din sectorul energetic, ce a activat de o parte și de alta a ”baricadei” și în termocentrale, dar și în regenerabile, a fost prezentat și premiat, la Gala InvesTenergy, de Dl Sorin Elisei, Liderul practicilor de energie și sustenabilitate, Deloitte.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicităril Dle Ovidiu Pop! Respect și prețuire!

Absolvent al Facultății Energetică din cadrul Institutului Politehnic București,  Dl Pop a trecut prin toate etapele, de la inginer stagiar la termocentrala Iernut, până la cea de director general al Termoelectrica, acea companie care avea în subordine aproape toate termocentralele din țară (pe gaze, păcură și cărbune). A fost director general al Verbund România, unul dintre cei mai mari producători de energie în centrale eoliene din Dobrogea.

A fost și președinte al Institutului Național Român pentru Studiul Amenajării și Folosirii Surselor de Energie (IRE). De altfel, pentru activitatea depusă, în anul 2004 a fost decorat cu Ordinul Național ”Serviciul Credincios” în Grad de Cavaler.

Specialistul Ovidiu Pop a fost premiat pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanță.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *