VIDEO. E-Distribuție a pus un tânăr inginer specialist în lumină la Gala InvesTenergy. Mihai Săndica, premiat pentru profesionalism, dedicare și performanțe

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Actual Esential VIDEO. E-Distribuție a pus un tânăr inginer specialist în lumină la Gala InvesTenergy. Mihai Săndica, premiat pentru profesionalism, dedicare și performanțe

La Gala InvesTenergy „Să punem Oamenii din energie în lumină”, Dna Monica Hodor, Director General al companiilor E-Distribuție a prezentat și premiat pe Dl Mihai SĂNDICA, un tânăr Inginer Specialist E-Distribuție, pentru profesionalism, dedicare și performanțe.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Mihai Săndica! Respect și prețuire.

Mihai a fost recrutat de companie EDD în 2012 pe pozitia de verificator grupuri de măsură în cadrul Direcției Operațiuni Comerciale. După un an de teren, a fost cooptat în cadrul biroului de recalculari consumuri de energie aferente contoarelor defecte unde a actionat pana in 11.2014, după care a trecut la Serviciul Bilant Prognoza si achizitie de energie unde pana in 11.2015 a calculat pierderile vehiculate pe reteaua EDD si a oferit producatorilor si furnizorilor date de decontare lunare pe intervale orare.

In 2015 a fost promovat in cadrul Serviciului pe functia de Team Leadear. Împreună cu oamenii din echipa s-a ocupat de monitorizarea și calcularea atentă a pierderilor tehnice si comerciale din reteaua electrica EDD, oferea date de decontare producatorilor si furnizorilor, promova o buna colaborare cu Transelectrica, Omepa si ceilalti operatori de distributie cu care se imparteau granitele de schimb energetic.

In 2019, Mihai a fost mutat la EDM pentru a-si largi orizonturile profesionale si a inceput sa lucreze in cadrul Directiei de Dezvoltare Retea  – Serviciul Furnizori (actual Supply Chain), unde a primit sub coordonare intreaga parte de activitate aferenta contractelor de lucrari si servicii (raportari globale, implementari de procese, actualizare nomenclatoare de preturi, integrare aplicatii). În anul 2020 a avut oportunitatea sa fiu propus intr-un proiect de shadowing la Roma, proiect din care am acumulat un bagaj destul de mare de cunostinte. In 15.11.2020, Directorul General de la acea vreme – dl Gino Celentano i-a propus sa vină in Staff, pozitie pe care o ocupă si in acest moment, cea mai complexa activitate de pana acum – cross function si necesita colaborarea cu absolut toate entitatle grupului.

In cadrul Directiei generale, in momentul acesta, Mihai are la activ zeci de proiecte incheiate si multe altele deschise. Din luna Octombrie a acestui an este si Manager de Proiect EDX RO in cadrul noului branch global de Innovation & Industrialization.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *