VIDEO „Să punem Oamenii din energie în lumină”. Stelian BULIGA, Director Departament Strategie și Standardizare Rețele Electricitate Delgaz Grid – Specialistul premiat la Gala InvesTenergy

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO „Să punem Oamenii din energie în lumină”. Stelian BULIGA, Director Departament Strategie și Standardizare Rețele Electricitate Delgaz Grid – Specialistul premiat la Gala InvesTenergy

E.ON România a pus un Specialist în lumină la Gala InvesTenergy. Dl George Solomon, Director Comunicare și CSR E.ON România a prezentat și premiat pentru profesionalism, dedicare și performanțe pe Dl Stelian BULIGA, Director Departament Strategie și Standardizare Rețele Electricitate Delgaz Grid. De la absolvirea facultății, a lucrat neîntrerupt în domeniul  distribuției si furnizării energiei, până în 2004, an în care a ales să se dedice exclusiv zonei de distribuție.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Domnule Stelian Buliga! Respect și prețuire!

Dl Buliga este absolvent al Universității Tehnice București – Sisteme de energie și a urmat cursuri de specializare în domeniile Management competitiv, respectiv Marketing și Relații clienți la University Business School, UK. Este totodată absolvent al studiilor postuniversitare în Managementul proiectelor la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava.

A ocupat mai multe poziții: expert în managementul activelor și energiei, manager de proiect, director departament. La momentul de față deține poziția de director al Departamentului Strategie și Standardizare Rețea Electricitate în cadrul companiei Delgaz Grid.

S-a implicat în mai multe proiecte între care: „Smart Grid” Carpathian Modernized Energy Network (CARMEN), Stațiile SCADA MT/MT, MT rural și urban, Pierderile tehnice în rețea sau Centrul de formare profesională Delgaz Grid de la Roman.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *