VIDEO InvesTenergy. Corina POPESCU, Director General Electrica: Să punem fiecare bucățica noastră de plus valoare, ca sectorul energiei să redevină ce a fost

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Actual Esential VIDEO InvesTenergy. Corina POPESCU, Director General Electrica: Să punem fiecare bucățica noastră de plus valoare, ca sectorul energiei să redevină ce a fost

“Sistemul energetic, ca să funcționeze, trebuie să fie echilibrat. Vă invit la echilibru și la a face lucrurile sustenabil și cu responsabilitate.Să punem fiecare bucățica noastră de plus valoare, ca sectorul energiei să redevină ce a fost”, a declarat Dna Corina Popescu, Director General Electrica, la Conferința anuală InvesTenergy, cu tema “Energie cu responsabilitate”.

Domnia sa a prezentat obiectivele din noua strategie de business a grupului Electrica

Producție video: Ba Da Media

Referitor la o posibilă achiziție a unor active CEZ, dna Popescu a precizat: “Orice proiect de achiziție care apare pe piață trebuie evaluat. Noi ne uităm pe orice proiect care există. Nu putem spune dacă am trimis sau nu scrisoare de intenție. Suntem o companie listată la bursă. Hidroelectrica are marele avantaj față de Electrica că poate face afirmații. Eu pot să vă spun că evaluăm în cadrul Grupului orice proiect care apare”.

Prin noua Strategie de business, ne dorim este să creștem și anorganic. Ne dorim să intrăm în segmentul de producție, să ne extindem activitatea și în servicii, să devenim un furnizor integrat, a subliniat Corina Popescu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.