VIDEO Martin Moise, specialistul din sectorul regenerabilelor – premiat la Gala InvesTenergy. Crezul lui: Viitorul este unul verde, regenerabil, sustenabil și responsabil cu mediul înconjurător

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Regenerabile, Semnal
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Martin Moise, specialistul din sectorul regenerabilelor – premiat la Gala InvesTenergy. Crezul lui: Viitorul este unul verde, regenerabil, sustenabil și responsabil cu mediul înconjurător

Expert în domeniul energiei din surse regenerabile, cu o experiență de peste 13 ani, Dl Martin MOISE – specialistul premiat la Gala InvesTenergy „Să punem Oamenii din energie în lumină” crede – cu convingere – că viitorul este unul verde, regenerabil, sustenabil și responsabil cu mediul înconjurător.

Martin Moise, Director General REPOM și Prim Vicepreședinte PATRES a fost prezentat, în cadrul festivității dedicate specialiștilor în energie, de Alina ARDELEAN, Director General Entera. S-a remarcat, în sectorul energetic, precum și în mass-media, ca un specialist cu o vastă experiență, un profesionist, un lider pentru investitorii din sectorul regenerabilelor.

Vă invităm să vizionați momentul de festivitate. Felicitări Martin Moise! Respect și prețuire!

Martin Moise este reprezentantul unui grup de firme din domeniul energiei regenerabile cu activități în România din 2007, care s-a specializat în dezvoltarea, construcția, operarea și managementul proiectelor din energia regenerabilă. În prezent, conduce o societate care acoperă întreaga gamă de lucrări operaționale vizând funcționarea și managementul parcurilor eoliene și solare în România. Munca lui este cu atât mai importantă și necesară, cu cât producătorii de energie regenerabilă pe care îi reprezintă în organizația patronală PATRES se confruntă cu mari probleme și se impune continuarea unor demersuri care să conducă la schimbarea legislației și nu numai. Cu pasiunea, experiența și dorința de a schimba lucrurile în bine, implicarea lui Martin Moise în PATRES este de apreciat și de susținut.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *