Ziua Energeticianului, sărbătorită la Casa Solară EFdeN, pe 20 iulie: dezbateri despre sustenabilitate, climă și energie, proiecție de film și multe alte suprize

Publicat pe Categorii Actual, Electrica si termica, Energie, Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Ziua Energeticianului, sărbătorită la Casa Solară EFdeN, pe 20 iulie: dezbateri despre sustenabilitate, climă și energie, proiecție de film și multe alte suprize

Future Energy Leaders România și EFdeN sărbătoresc Ziua Energeticianului sâmbătă, 20 iulie 2019, într-un mod inedit. Această zi este dedicată tuturor energeticienilor care, prin profesionalism și devotament, garantează funcționarea eficientă a sistemului energetic național, siguranța energetică și servicii de calitate pentru noi toți.

“Știm că nu putem concura cu Electric Castle, dar celor care rămân în București le propunem o seară dedicată Energiei, cu dezbateri despre sustenabilitate, climă și energie, proiecție de film și multe alte suprize la Casa Solară EFdeN, pe 20 iulie, începând cu ora 18.00”, este invitația tinerilor de la FEL România și EFdeN.

Programul va începe cu o discuție liberă moderată de profesioniști și tineri lideri din energie despre energie și sustenabilitate.

Apoi, participanții vor urmări filmul “Before the Flood”, în care Leonardo DiCaprio traversează planeta pentru a investiga consecințele încălzirii globale provocate de om și măsurile luate pentru combaterea acesteia. Celor pasionați de boardgames, organizatorii le-au pregătit jocul ”Rețeaua Energetică”.Cei pasionați de mobilitate electrică au rezervate trotinete electrice, cei de sustenabilitate pot face un tur al Casei EFdeN presărat cu foarte multe informații interesante. Multe alte surprize așteaptă să fie descoperite la fața locului, promit organizatorii.

Casa EFdeN este o casă solară ce încorporează tehnologii sustenabile pentru a avea o amprentă cât mai redusă asupra mediului.

Ne dorim ca acest eveniment să vă aducă mai aproape această tehnologie, conceptul de mobilitate electrică, dar și multă, multă distracție și interacțiune cu oameni faini, transmit organizatorii.

Intrarea este liberă, iar locurile sunt limitate! Tot ceea ce trebuie să faci este să dai ”join” pe facebook.

Future Energy Leaders Romania este programul de tineret al Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din rețeaua globală a Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council. FEL România este o rețea de tineri profesioniști ce dezbat idei și dezvoltă proiecte.

Echipa EFdeN este formată din 51 de tineri de la 4 facultăți din București, care vor să facă România mai bună și mai sustenabilă. EFdeN-iștii au triumfat la Olimpida caselor solare din Dubai, de unde s-au întors cu 4 premii mondiale. Proiectul casei solare EFdeN Signature a fost realizat, pe bază de voluntariat, de studenți.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

2 comentarii la “Ziua Energeticianului, sărbătorită la Casa Solară EFdeN, pe 20 iulie: dezbateri despre sustenabilitate, climă și energie, proiecție de film și multe alte suprize”

  1. Super !
    Din pacate eu nu am cont pe FB si un like va pot lasa aici. Doar aici !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *