Zoltan Nagy-Bege a încheiat colaborarea cu ANRE, după 16 ani de activitate

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Zoltan Nagy-Bege a încheiat colaborarea cu ANRE, după 16 ani de activitate

Echipa ANRE îi mulțumește, într-o postare pe facebook, lui Zoltan Nagy-Bege pentru cei 16 ani de activitate puși ȋn slujba instituției şi a cetățenilor Romȃniei. Colaborarea lui cu ANRE s-a încheiat astăzi, 19 iunie 2023.

Prezentăm mesajul echipei ANRE:

„În toți aceşti ani, colegul nostru a fost un model profesional şi moral pentru noi toți, un exemplu la care ne vom raporta de fiec, c are dată.

Perioada în care domnul Nagy și-a desfășurat activitatea a fost una cu multe provocări, atât instituționale, cât și în ceea ce privește piața de energie din țara noastră, competența și expertiza dumnealui fiind de o reală valoare pentru întregul sector al energiei.

Domnul Zoltan Nagy-Bege a ocupat funcții importante, cu un grad extrem de ridicat de responsabilitate şi a luat, de fiecare dată, cele mai bune decizii pentru consumatori şi pentru piața de energie. Domnul Zoltan Nagy-Bege a fost director-general, membru în Comitetul de Reglementare şi vicepreşedinte al ANRE.

Așa cum toate lucrurile frumoase au un sfârșit, colaborarea cu domnul Zoltan Nagy-Bege se încheie pe 19 iunie 2023.

Îi mulțumim încă o dată pentru implicare și munca depusă și îi dorim mult succes în continuare”.

„Acum, când mandatul meu de vicepreședinte s-a încheiat, sunt deschis la noi oportunități care îmi vor permite să aplic experiența mea de 16 ani la ANRE, cunoștințele mele, entuziasmul pentru industria energetică și talentele mele de a susține cele mai înalte standarde și valori”, a transmis, recent, Zoltan Nagy-Bege.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *