AFM a publicat a doua listă cu 5133 dosare aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori, Regenerabile
Prima Pagina Actual Flux energetic AFM a publicat a doua listă cu 5133 dosare aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

Administrația Fondului pentru Mediu – AFM a publicat astăzi, 30 martie, o nouă listă, a doua, ce cuprinde 5133 de dosare aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice.

Lista poate fi vizualizată pe site-ul AFM: https://www.afm.ro/main/programe/sisteme_fotovoltaice/2020/lista_solicitanti_pf_aprobati-2020_04_30.pdf

Prima listă cu peste 5.317 de dosare acceptate în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională a fost publicată pe 23 martie.

Lista solicitanților respinși – 2304 la număr – a fost publicată pe 16 aprilie.

Reprezentanții AFM au declarat că, până la finalul lunii aprilie, vor finaliza evaluarea tuturor celor 26.000 de dosare depuse în cadrul programului. Chiar și în această situație de criză, generată de restricțiile impuse de pandemia COVID 19, instituția noastră a depus toate eforturile în vederea analizării și evaluării dosarelor, măsuri care au impus chiar și desfășurarea activității la domiciliul personalului implicat în evaluare, se precizează într-un comunicat al instituției.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

8 comentarii la “AFM a publicat a doua listă cu 5133 dosare aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice”

  1. Mă bucur că se mișcă programul, dar dosarul meu este încă la instalator.Bravo dumneavoastră, felicitări! !!!

  2. Buna ziua, numele meu apare pe lista dosarelor aprobate. Puteti sa-mi spuneti cand se vireaza banii pt a demara instalarea panourilor fotovoltaice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.