ANRE caută furnizori de energie și gaze pentru locațiile sale. Solicitarea de oferte se adresează titularilor de licențe care activează pe piața liberă de tarife mai mici decât cele de pe piața reglementată

Publicat pe Categorii Business
Prima Pagina Business ANRE caută furnizori de energie și gaze pentru locațiile sale. Solicitarea de oferte se adresează titularilor de licențe care activează pe piața liberă de tarife mai mici decât cele de pe piața reglementată

Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE caută furnizor de energie electrică și gaze naturale pentru locațiile sale. Două anunțuri sunt publicate pe site-ul ANRE.

Astfel, reglementatorul intenționează să încheie un contract de cumpărare a energiei electrice pentru perioada 01.05. 2019 – 31.12.2019 și un contract de cumpărare gaze naturale pentru aceeași perioadă, ambele cu posibilitate de prelungire.

Furnizorii interesați pot transmite ofertele care vor evidenția prețurile de vânzare până pe 2 aprilie. Condiția impusă de ANRE este ca prețurile, ce reprezintă unic criteriu de atribuire a contractelor, să rămână ferme pe toată perioada de derulare a contractelor, se specifică în anunțuri.

Remarcăm că ANRE nu are în intenție să revină  în piaţa reglementată de energie electrică şi gaze naturale, solicitarea de oferte adresându-se furnizorilor titulari de licențe care activează pe piața liberă de tarife mai mici decât cele de pe piața reglementată.

ANRE are nevoie să achiziționeze  energia electrică pentru 12 puncte de consum din ţară, inclusiv sediul central din Bucureşti, cu un consum total în cele cele 8 luni de 110.000 KWh. Totodată, achiziționează gaze naturale pentru 6 punctele de consum, un total de 127,5 MWh pentru următoarele 8 luni din acest an.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *