CONPET vrea o centrală fotovoltaică la sediul administrativ. Invită operatorii să depună oferte pănă pe 17 august

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze, Regenerabile
Prima Pagina Actual Flux energetic CONPET vrea o centrală fotovoltaică la sediul administrativ. Invită operatorii să depună oferte pănă pe 17 august

CONPET, operatorul Sistemului Național de Transport prin conducte al țițeiului, gazolinei și condensatului, vrea să aibă propria centrală fotovoltaică la sediul administrativ.

Societatea invită operatorii economici interesați să depună ofertă pentru atribuirea prin achiziție directă a contractului de servicii de proiectare și execuție de lucrări de realizare a unui sistem de producere energie electrică din surse regenerabile (centrală fotovoltaică), în incinta Sediului Administrativ 2 a CONPET.

Consumul de energie aferent anului 2021, pentru Sediul Administrativ 2, a fost de 330.256 kWh.

Utilizarea energiei solare este o soluție fiabilă: este nepoluantă, inepuizabilă, ecologică și sigură care facilitează economisirea resurselor energetice, fără a produce deșeuri sau a emite gaze poluante, precizează reprezentanții Conpet.

Valoarea estimată totală a achiziției este de 300.000 lei fără TVA, potrivit anunțului societății. Operatorii interesați pot depune oferte până pe 17 august.

Conpet continuă să investească în construcţia de parcuri fotovoltaice pentru a-şi reduce cheltuielile energetice mari.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “CONPET vrea o centrală fotovoltaică la sediul administrativ. Invită operatorii să depună oferte pănă pe 17 august”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.