DEER investește în panouri fotovoltaice pentru a-și asigura necesarul de consum propriu de energie. Două proiecte în curs de realizare

Publicat pe Categorii Flux energetic, Investitii / Tranzactii
Prima Pagina Actual Flux energetic DEER investește în panouri fotovoltaice pentru a-și asigura necesarul de consum propriu de energie. Două proiecte în curs de realizare

Distribuție Energie Electrică Romania – DEER își va asigura necesarul de consum propriu de energie pentru sediul din municipiul Cluj Napoca prin instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producția de energie electrică.

Sursă foto: DEER facebook

De asemenea, se vor instala sisteme de panouri fotovoltaice pentru producția de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum propriu din stația electrică de transformare situată in comuna Aghireșu, sat Aghireșu, stație care aparține DEER.

DEER, compania de distribuție a energiei electrice din grupul Electrica, anunță că au fost depuse  solicitările de emitere a acordurilor de mediu pentru ambele proiecte.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “DEER investește în panouri fotovoltaice pentru a-și asigura necesarul de consum propriu de energie. Două proiecte în curs de realizare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *