EFdeN-iștii sunt campionii României. Cheia reușitei lor: “Împreună suntem mai mulți”. Viitoarea generație, pregătită pentru următoarele competiții

Publicat pe Categorii CSR, Eficienta energetica, Esential, Evenimente, Opinii / Analize, Semnal
Prima Pagina Actual Esential EFdeN-iștii sunt campionii României. Cheia reușitei lor: “Împreună suntem mai mulți”. Viitoarea generație, pregătită pentru următoarele competiții

EFdeN-iștii sunt campionii României. Au triumfat la Olimpida caselor solare din Dubai, de unde s-au întors cu 4 premii mondiale, și deja se pregătesc pentru următoarele competiții.

Am avut deosebita onoare și plăcere să particip la evenimentul „10 povești de la Olimpiada caselor solare din Dubai”, organizat de EFdeN la ArCub. Am ascultat emoționată povești din competiție, care dincolo de imagini frumoase, ne-au arătat o muncă titanică a celor 35 de studenți voluntari, care au reușit într-o lună ce alții nu pot să facă în ani: să construiască o casă. Și nu orice casă, ci una care a câștigat în competiția cu echipe din alte țări care au beneficat de bugete incomparabil mai mari.

Citește și:

”Ne dorim să facem România mai sustenabilă și mai competitivă”. Performanță istorică pentru echipa EFdeN la olimpiada caselor solare

Primim cu toții o lecție de la tinerii EFdeN-iști, care au arătat lumii că imposibilul devine posibil dacă își dorești cu adevărat asta. EFdeN-iștii și-au ales ca motto: Împreună suntem mai mulți! Așa au reușit ei în competiția de la Dubai, unde au lucrat în echipă, cu profesionalism, dedicație și multă voință. Și tot așa vor să continue….

La întâlnirea de la ArCub a avut loc și predarea ștafetei. Viitoarea generație de EFdeN-iști este pregătită să facă față provocărilor. Respect și prețuire pentru Claudiu Butacu, Mihai Toader-Pasti și întreaga echipă.

Îmi tot revine în minte motto-ul ales de tinerii profesioniști de la EFdeN: “Împreună suntem mai mulți!” Excelent motto. Așa să fiți mereu dragilor! Viitorul este al vostru, tare mi-aș dori să fie România toată mândră de voi, că meritați din plin. Cu tineri minunați ca voi eu tot mai sper că țara asta are o șansă. Felicitări, sunteți un exemplu pentru toți. InvesTenergy vă susține în continuare – Partener media pentru EFdeN.

 

 


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *