ELCEN: Bucureștenii vor avea apă caldă în timpul reviziilor din perioada verii

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic ELCEN: Bucureștenii vor avea apă caldă în timpul reviziilor din perioada verii

Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) nu va întrerupe furnizarea apei calde în timpul reviziilor din perioada verii, dar avertizează că nu răspunde de starea avansată de degradare a instalaţiilor RADET, se precizează într-un comunicat transmis de companie.

Reprezentanții ELCEN susțin că programul anual de revizie a fiecărei centrale este stabilit încă de la începutul anului, de comun acord cu RADET Bucureşti. În toată perioada de vară, RADET asigură alimentarea cu apă caldă a consumatorilor, fără nicio restricţie, din centralele ELCEN în alternanţă de la CET Sud sau CET Progresu, CET Vest sau CET Grozăveşti. Manevra de pornire a CET Progresu a fost executată de o săptămână, în colaborare cu RADET, şi CET Sud a fost oprită în rezervă, iar începând de săptămâna viitoare CET Sud va intra în revizie pentru o perioadă de 20 de zile, nemaifiind necesare niciun fel de manevre pentru acest lucru.

Alimentarea consumatorilor cu apă caldă se va realiza, începând de luni, de la CET Progresu,aceasta producând, la comanda RADET, debitul, presiunea şi temperatura solicitate, comunică ELCEN. “Consumatorii din Capitală nu au de ce să fie afectaţi, din punctul de vedere al ELCEN, pentru că, în acest moment, capacităţile de producţie ale ELCEN depăşesc solicitarea consumatorilor. Ca atare, ELCEN nu a sistat şi nu va sista furnizarea apei calde pentru efectuarea reviziilor. Subliniem, încă o dată, faptul că acest program de revizie este executat în fiecare an şi este important pentru pregătirea pentru sezonul de încălzire următor, în acest caz 2016 – 2017”,afirmă reprezentanţii companiei, avertizând că reţeaua de distribuţie a RADET este într-o stare avansată de degradare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “ELCEN: Bucureștenii vor avea apă caldă în timpul reviziilor din perioada verii”

  1. In ciuda promisiunilor ELCEN sectorul 2 este fara apa calda de 2 zile, iar RADET nu ne da nici o sansa sa primim apa calda in urmatoarea perioda!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *