ENGIE vine cu o nouă ofertă de energie electrică pentru clienții casnici – ENGIE Star: prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, și preț fix la energia activă timp de 12 luni. Se poate contracta simplu, online

Publicat pe Categorii Business, Electrica si termica, Energie, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Info Consumatori, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica ENGIE vine cu o nouă ofertă de energie electrică pentru clienții casnici – ENGIE Star: prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, și preț fix la energia activă timp de 12 luni. Se poate contracta simplu, online

În contextul eliminării, de la 1 ianuarie 2021, a prețurilor reglementate la energie electrică pentru clienții casnici, ENGIE Romania lansează o nouă ofertă de energie electrică, ENGIE Star. Prin această ofertă, clienții beneficiază de prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, și preț fix al energiei active, de 0,330 lei/kWh, timp de 12 luni.

Clienții care accesează oferta vor primi factura de energie electrică pe e-mail.  Oferta este disponibilă până la data de 28.02.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

Potrivit ENGIE, contractarea ofertei se poate realiza în câțiva pași simpli, pe site-ul engie.ro (https://www.engie.ro/liberalizare-energie-electrica/) și în toate cele 32 de centre și puncte de relații cu clienții companiei. Tot pe site, cei interesați pot consulta oferta, cu toate costurile incluse, precum și exemple de calcul estimat pentru factura finală. Astfel, pentru oferta ENGIE Star, un consumator din București cu un consum mediu de 120 kWh/lună, la un apartament de două camere, va avea prima factură gratuit, în limita a 100 de lei, iar timp de 11 luni, un preț de aproximativ 86,37 lei/lună, TVA inclus.

De reținut! Prețul final plătit de un client este compus din prețul energiei active, tariful de rezervare, tarifele reglementate (tarif de distribuție, tarif de introducere energie electrică, tarif de extragere energie electrică, tarif pentru serviciul de sistem), la care se adaugă certificatele verzi, contribuția pentru cogenerare de înaltă eficiență, acciza necomercială și TVA de 19%. Preţurile finale se pot modifica în funcţie de schimbările tarifelor reglementate aprobate de Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei.

ENGIE Romania își diversifică constant gama de oferte, pentru a răspunde nevoilor de simplitate a contractării și de predictibilitate asupra costurilor. Din portofoliul actual de oferte de energie electrică pe piața concurențială, clienții pot alege de pe site-ul engie.ro:

Oferta ENGIE e-Elec 36

Oferta de furnizare energie electrică ENGIE e-Elec 36  se adresează clienților care doresc predictibilitate, oferind un preț fix la energia activă, de 0,285 KWh, timp de 36 de luni, la care se adaugă un abonament de 0,28 lei/zi. Clienții care contractează această ofertă, online sau în centrele de relații cu clienții, beneficiază de 50% discount la prețul energiei active timp de trei luni, precum și de un voucher în valoare de 100 de lei pentru manoperă la reparații.

Oferta este disponibilă până la data de 31.01.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

Oferta ENGIE Onepachet integrat de energie electrică, gaz și servicii tehnice

Oferta ENGIE One  se adresează clienților care doresc simplitate, prin accesarea unui pachet integrat de furnizare de energie electrică, gaz şi servicii tehnice pentru siguranţa locuinței (verificări și revizii tehnice ale instalației de gaze naturale și centralei termice) ce poate fi accesat online prin încheierea unui singur contract. Pentru toate aceste servicii clientul va primi lunar o singură factură, cu o valoare fixă, stabilită în funcţie de tipul de locuinţă cu regularizare financiară o singură dată, anual.

ENGIE One se adresează clienților și non-clienţilor care beneficiază de încălzirea cu centrală termică individuală pe bază de gaze naturale din Bucureşti şi din judeţele: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

Oferta este disponibilă până la data de 31.01.2021 conform termenilor și condițiilor disponibile pe engie.ro.

Contractând ofertele ENGIE Romania, clienții se bucură de o experiență facilă prin:

       acces la toate informațiile necesare legate de contract prin aplicația engiemobile, ce poate fi descărcată din App Store sau Google Play;

       cont de client online accesibil 24/7;

       transmiterea online a indexului;

       ușurința plății facturii prin plata directă de pe site sau printr-o rețea vastă de 35.000 de puncte de plată, la partenerii bancari și nebancari ai ENGIE Romania;

       acces gratuit la serviciul de factură prin e-mail;

       asistență personalizată prin telefon asigurată de consilierul ENGIE, ce poate fi apelat la numărul unic de telefon 021.9366.

ENGIE recomandă clienților să se informeze atent cu privire la ofertele disponibile în piață, la condițiile contractuale propuse, la durata de valabilitate a diverselor oferte, precum și la serviciile și facilitățile puse la dispoziție. Reamintim clienților că, în contextul unei piețe concurențiale, au posibilitatea de a schimba oricând furnizorul, cu condiția să notifice furnizorul actual privind încetarea contractului de furnizare cu cel puțin 21 de zile înainte, conform procedurii aprobate de ANRE.

 Grupul ENGIE este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, energie electrică şi servicii energetice. ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, ENGIE Building Solutions, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,9 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 20.000 km, deţin două parcuri eoliene și un parc fotovoltaic, cu o capacitate totală de 110 MW, şi au 4.000 de angajaţi.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *