FEL România oferă asistență gratuită pentru înscrierea în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info, Info Consumatori, Regenerabile, Solar
Prima Pagina Actual Flux energetic FEL România oferă asistență gratuită pentru înscrierea în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), vine în întâmpinarea persoanelor interesate de programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 și oferă asistență asupra procedeului de înscriere în program.

Echipa FEL România a pregătit un material de tip info – ghid rezumat privind Ghidul Solicitantului.

Programul Casa Verde Fotovoltaice implementat de Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), se bucură de un interes mare în rândul persoanelor fizice, consumatori de energie electrică. Programul a fost lansat recent de către AFM, iar în data de 19 mai, ora 10:00, va începe sesiunea de înscriere a solicitanților, conform calendarului publicat.

Tinerii de la FEL România, specialiști în domeniul energetic, au lansat o inițiativă de informare a persoanelor care urmăresc paginile de pe rețelele de socializare ale asociației.

“Colegii noștri primesc des întrebări despre acest program și ne bucurăm că este un interes foarte mare pentru soluțiile de eficiență energetică. Totodată, ne dăm seama că este nevoie de informare și explicații cu privire la obținerea subvenției acordată de AFM. Prin urmare, am creionat succint materialul info – ghid Casa Verde, care include cele mai importante înformații pe scurt din Ghidul Solicitantului”, menționează Teodora Mîndra, manager de proiect.

Ghidul Casa Verde Fotovoltaice marca FEL România include cele mai importante înformații pe scurt din Ghidul Solicitantului precum:

•         Scopul programului;

•         Documentele necesare;

•         Procedura de eliberare a documentelor necesare;

•         Condițiile de eligibilitate;

•         Calendarul regional de depunere a dosarelor; 

•         Etapele de înscriere;

•         Model de tehnoredactare a Cererii de finanțare;

•         Întrebări frecvente.

Pe lângă ghidul creat, tinerii specialiști vor oferi asistență gratuită timp de două săptămâni și încurajează persoanele interesate să adrese întrebări specifice cu privire la înscrierea în program pe pagina de facebook Future Energy Leaders România.

“Am inclus în ghid o pagină cu cele mai frecvente întrebări primite. Și pentru că realizăm că întrebări sunt mult mai multe, ne-am mobilizat astfel încât să oferim asistență asupra procedeului de înscriere în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023 pentru toți cei interesați, pe o perioadă de două săptămâni, ca o acțiune de tip “info-desk”, declară Olivian Savin, director comunicare și marketing FEL România.

Materialul realizat de echipa FEL România poate fi accesat și descărcat de pe website-ul https://felromania.ro/ghid-casa-verde/


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “FEL România oferă asistență gratuită pentru înscrierea în programul Casa Verde Fotovoltaice 2023”

  1. Buna ziua, as dori raspuns la urmatoarele intrebari :
    .1Cand se completeaza cererea de finantare ? inainte sau in momentul incarcarii documentelor pe platforma.
    2.Daca in certificatul fiscal figurez cu o amenda care de fapt nu este a mea ci a sotului decedat, atunci voi avea probleme ?
    3.trebuie sa obtin o oferta a investitiei ca sa pot completa partea mea de cofinantare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *