Hidroelectrica caută Director pentru Direcţia Procurement. Se va ocupa de achiziţii cu o echipă de 33 angajaţi

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic
Prima Pagina Actual Esential Hidroelectrica caută Director pentru Direcţia Procurement. Se va ocupa de achiziţii cu o echipă de 33 angajaţi

Hidroelectrica caută Director care să se ocupe de achiziţiile companiei. Cu mai bine de două luni şi jumătate înainte, Hidroelectrica anunţă organizarea, în data de 10.09.2015, a concursului pentru ocuparea postului de Director – Direcţia Procurement.

Directorul Procurement se subordonează Directorului General al Hidroelectrica şi va avea o echipă de 33 persoane, din care 14 angajaţi sunt în subordine directă la sediul din Bucureşti şi 19 salariaţi sunt în subordine operativă la cele 7 sucursale ale SPEEH Hidroelectrica , se precizează în anunţul companiei.

Directorul Procurement va elabora şi coordona implementarea programului de achiziţii la nivelul companiei, asigurând prioritizarea corectă şi eficientă a derulării contractelor, având ca obiectiv principal reducerea costurilor şi păstrarea standardelor de calitate. Acesta este responsabil pentru eficienţa politicii de achiziţii şi a utilizării bugetului.

Sunt impuse: studii superioare, certificatul de Expert Achizitii Publice; minim 4 ani de experienţă profesională, dintre care cel puţin 3 ani de experienţă în procurement. De dorit: studii postuniversitare, MBA, doctorat şi excelente cunoştinţe în achiziţii publice şi legislative, o bună înţelegere de business.

Candidatul va susţine în faţa comisiei de concurs o lucrare cu titlul: ”Strategie de Achiziţii Publice/Procurement pentru SPEEH Hidroelectrica SA”, pentru care se recomandă o bibliografie. Nota minima de angajare pentru ocuparea funcţiilor de conducere este 9.00, se mai precizează în anunţ.

Documentele necesare înscrierii la concurs se pot depune la Direcţia Resurse Umane – Serviciul Dezvoltare Organizaţională a Hidroelectrica până în preziua concursului. Tematica şi bibliografia pentru concurs se pot obţine de la Direcţia Resurse Umane.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *