Hidroelectrica caută să angajeze traderi de energie

Publicat pe Categorii Energie, Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Hidroelectrica caută să angajeze traderi de energie

Administratorul judiciar Remus Borza are printre obiectivele prioritare la Hidroelectrica dezvoltarea activității de furnizare/trading energie electrică. Strategia în acest sens vizează utilizarea pieței interne sau regionale și a tuturor tipurilor de platforme de tranzacționare care pot permite inclusiv construirea și implementarea unei strategii de hedging a riscului, după cum reiese din raportul său de activitate.

automated-trading

În acest context, este imperios necesară atragerea de personal calificat în cadrul acestui departament, cu experiență deosebită în activitatea de trading, se precizează în documentul vizat. Direcția Trading Furnizare din cadrul companiei este condusă de Iulian Tudor, care se ocupă și de Serviciul Management Energetic. El a preluat șefia acestei divizii după ce Marius Adrian Chiriac și adjunctul său Radu Luca au demisionat în vara acestui an. Citiți și articolul Managerii profesioniști au demisionat de la Hidroelectrica

Hidroelectrica mai organizează trei concursuri pentru ocuparea a două posturi de economiști și unul șef serviciu în cadrul departamentelor Financiar și Contabilitate. Se caută Economist II – Serviciul Raportare Control și Planificare,Departament Contabilitate; Economist I – Compartiment Trezorerie și Decontări Interne, Departament Financiar și Sef Serviciu – Serviciul Contabilitate, Departament Contabilitate. Anunțul este publicat pe site-ul companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

2 comentarii la “Hidroelectrica caută să angajeze traderi de energie”

  1. Buna seara ,
    M-ar interesa pe mine sa ma angajez ca trader de energie la Hidroelectrica ; Cum se poate lua legatura cu cineva ,ca pe site la ei nu apare nimic . O seara buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *