Manuela-Petronela Stan-Olteanu este noul Președinte al CA Romgaz

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Manuela-Petronela Stan-Olteanu este noul Președinte al CA Romgaz

Consiliul de Administraţie al Romgaz a desemnat-o în funcţia de preşedinte al CA pe Manuela-Petronela Stan-Olteanu, potrivit unui comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti. 

Aceasta este administrator la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră și consilier personal al Secretarului General al Guvernului.  Potrivit CV-ului, a fost și președintele CA Conpet din noiembrie 2017 până în august 2018.

“În urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 6/26.06.2019 prin care au fost aleşi membrii Consiliului de Administraţie al SNGN Romgaz SA, Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţa din data de 3 iulie 2019, a decis alegerea doamnei Stan – Olteanu Manuela – Petronela în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie”, se specifică în comunicat.

În aceeaşi şedinţă, s-a stabilit componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administraţie. Astfel, din Comitetul de Audit fac parte: Jansen Petrus Antonius Maria – preşedinte, Romeo-Cristian Ciobanu, Niculae Havrileţ, Nicolae Cîmpeanu şi Tudorel Hărăbor – membri. Comitetul de Nominalizare şi Remunerare este format din: Manuela-Petronela Stan-Olteanu – preşedinte, Tudorel Hărăbor şi Caius-Mihai Parpală – membri. Iar din Comitetul de Strategie fac parte: Niculae Havrileţ – preşedinte, Romeo-Cristian Ciobanu, Jansen Petrus Antonius Maria, Nicolae Cîmpeanu şi Caius-Mihai Parpală – membri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*