Manuela-Petronela Stan-Olteanu este noul Președinte al CA Romgaz

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Manuela-Petronela Stan-Olteanu este noul Președinte al CA Romgaz

Consiliul de Administraţie al Romgaz a desemnat-o în funcţia de preşedinte al CA pe Manuela-Petronela Stan-Olteanu, potrivit unui comunicat al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti. 

Aceasta este administrator la Autoritatea Competentă de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră și consilier personal al Secretarului General al Guvernului.  Potrivit CV-ului, a fost și președintele CA Conpet din noiembrie 2017 până în august 2018.

“În urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 6/26.06.2019 prin care au fost aleşi membrii Consiliului de Administraţie al SNGN Romgaz SA, Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţa din data de 3 iulie 2019, a decis alegerea doamnei Stan – Olteanu Manuela – Petronela în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie”, se specifică în comunicat.

În aceeaşi şedinţă, s-a stabilit componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administraţie. Astfel, din Comitetul de Audit fac parte: Jansen Petrus Antonius Maria – preşedinte, Romeo-Cristian Ciobanu, Niculae Havrileţ, Nicolae Cîmpeanu şi Tudorel Hărăbor – membri. Comitetul de Nominalizare şi Remunerare este format din: Manuela-Petronela Stan-Olteanu – preşedinte, Tudorel Hărăbor şi Caius-Mihai Parpală – membri. Iar din Comitetul de Strategie fac parte: Niculae Havrileţ – preşedinte, Romeo-Cristian Ciobanu, Jansen Petrus Antonius Maria, Nicolae Cîmpeanu şi Caius-Mihai Parpală – membri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Manuela-Petronela Stan-Olteanu este noul Președinte al CA Romgaz”

  1. Nu are ce cauta o jurista in domeniul tehnic; avem si ingineri care au si studii economice ori juridice.
    Nici d-ul Havrilet ca ing. mecanic nu are ce cauta la Electrica si Romgaz; la Electrica trebuie sa fi electrotehnist, iar la Romgaz doar la compresoare se pricepe un ing. mec.!!!

    Imi permit sa fac aceste afirmatii, ca ing. chimist, energetician si economist.

    Dr. ing.ec. Dumitru JIANU
    CRAIOVA

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *