Mihaela-Rodica Suciu este noul Director General al Distribuție Energie Electrică România, Electrica. Mandatul lui Niculae Havrileț nu a mai fost reînnoit

Publicat pe Categorii Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Mihaela-Rodica Suciu este noul Director General al Distribuție Energie Electrică România, Electrica. Mandatul lui Niculae Havrileț nu a mai fost reînnoit

Mihaela-Rodica Suciu este noul Director General al Distribuție Energie Electrică România (DEER), compania de distribuție a energiei electrice din grupul Electrica. Aceasta îl înlocuiește în funcție pe Niculae Havrileț, după ce mandatul său, de 6 luni, care s-a încheiat în data de 28 martie, nu a mai fost reînnoit.

Sursă foto: Cluj AM

Mihaela Suciu a fost numită în funcția de director adjunct la SDEE Transilvania Nord în iunie 2020, moment în care a demisionat din funcţia de consilier local. Ea a fost președinte al Organizaţiei de Femei a PNL Cluj. Conform Declarației de avere, din mai 2021, Suciu deține funcția de Director Divizie Dezvoltare Rețea al DEER. A mai lucrat la Teletrans, companie a Transelectrica, având funcția de inginer șef și a ocupat poziția de președinte al Consiliului de Administrație al Electrica Distributie Transilvania Nord.

Niculae Havrileț a declarat, pentru Economedia.ro, că nu a primit și nici nu a solicitat un nou mandat la conducerea organizației pe motiv că „managementul operatorului din cadrul societății Electrica este total deficitar și chiar ilegal”.

În prezent, din echipa managerială a DEER fac parte: Mihaela-Rodica Suciu – Director General, Sinan Mustafa și Valentin Brănescu – Directori Generali Adjuncți, Dragoș-Eduard Staicu – Director Integrare, Diana Moldovan- Director Divizia Suport Afaceri, Gabriela Dobrescu – Director Divizia Managementul Activelor, Raul Toma – Director Divizia Managementul Energiei și Vasile Fărcaș- Director Divizia Operațiuni Rețea.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.