Ministerul Energiei caută recrutori pentru selectarea administratorilor companiilor din subordine

Publicat pe Categorii Actual, Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministerul Energiei caută recrutori pentru selectarea administratorilor companiilor din subordine

Ministerul Energiei este în căutare de firme de recrutare pentru selectarea administratorilor la companii din subordine.

Potrivit anunţului de achiziţii, Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri este în căutare de consulanţi care să acorde servicii de asistenţă pentru recrutare de personal în vederea selectării și plasării administratorilor în cadrul societăților cu capital integral sau majoritar de stat din subordinea ministerului. Anunţul de achiziţii servicii de asistenţă este public, termenul de depunere oferte fiind 6 iulie 2015.

Reprezentanţii ministerului explică necesitatea acestor servicii în vederea eficientizării funcţionale, dezvoltării şi valorificării potenţialului acestor societăţi.

Practic, se invoca nevoia de asistenţă pentru recrutare şi plasare de personal de administrare pentru desemnare în vederea numirii membrilor Consiliilor de Administraţie/ Consiliilor de supraveghere, inclusiv pentru ocuparea locurilor devenite vacante ca urmare a renunţării/revocării la mandate, respectiv alte cauze de încetare a mandatului la societăţile cu capital majoritar sau integral de stat, precum şi la regii autonome, aflate în subordinea ministerului.

Valoarea maximă a acordului cadru multianual este de 5.300.000 lei plus tva, pe o perioadă de 4 ani, se precizează într-un document consultat de InvesTenergy.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *