Ministrul Grigorescu dă asigurări că va finaliza Strategia Energetică

Publicat pe Categorii Flux energetic, Opinii / Analize
Prima Pagina Actual Flux energetic Ministrul Grigorescu dă asigurări că va finaliza Strategia Energetică

Asigurarea securității aprovizionării pe perioada iernii și finalizarea Strategiei Energetice sunt prioritățile ministrului Energiei Victor Vlad Grigorescu.

DSC_2331

Un lucru extrem de important în perioada următoare este asigurarea securității aprovizionării pe perioada iernii. Primele măsuri pe care le voi lua sunt convocarea Comandamentului de Iarnă pentru a verifica dacă sunt asigurate stocurile necesare de gaze naturale, cărbuni și păcură, pentru a putea răspunde eventualelor provocări pe care le pune sezonul rece, a declarat Victor Grigorescu.

Strategia Energetică este un proiect important pentru ministrul Energiei, “un document important pentru a defini o viziune clară pe termen mediu și lung și a avea un etalon pentru a evalua politicile publice în sector”.

Grigorescu a demisionat din calitatea de membru În Consiliul de Administrație al Electrica în data de 17 noiembrie 2015. Domnia sa va conduce Ministerul Energiei, care în noua organizare nu mai deține Întreprinderile Mici și Mijlocii și Mediul deAfaceri.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *