Nou membru în Directoratul Transelectrica. Mircea Toma Modran vine de la OMV Petrom

Publicat pe Categorii Business
Prima Pagina Business Nou membru în Directoratul Transelectrica. Mircea Toma Modran vine de la OMV Petrom

Consiliul de Supraveghere a numit, în ședința din 23 noiembrie 2016, în funcţia de membru al Directoratului Transelectrica pe Mircea –Toma Modran, informează Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice, printr-un raport transmis BVB.

transelectricaNumirea a avut loc în urma unui proces de selecţie în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011, privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice cu modificările și completările ulterioare. Modran își începe  activitatea în noua funcție de la 1 decembrie, mandatul fiind acordat pentru perioada rămasă din durata de valabilitate a mandatului predecesorului său, respectiv până la data de 16 septembrie 2017.

Potrivit Transelectrica, Dl Mircea-Toma Modran este licențiat al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universităţii din Craiova și intră în echipa Transelectrica cu o experiență managerială de peste 29 de ani în domenii precum: IT, strategii de afaceri, restructurare și eficientizare, continuitatea afacerilor și gestionarea riscurilor, dezvoltarea și operarea sistemelor de business, anterior prestând servicii din poziția de Director Unitate de afaceri Logistică Gaze / Manager Program – Continuitatea Afacerilor pentru compania OMV–Petrom. De asemenea, în calitate de membru al Consiliului de Administrație al SC Romaero SA, domnul MirceaToma Modran coordonează programul de restructurare și eficientizare al acestei companii.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *