VIDEO Conferința InvesTenergy. Daniela Lulache, Nuclearelectrica: Mixul energetic este soluția care aduce echilibrul

Publicat pe Categorii Actual, Energie, Esential, Hidro si nucleara, Opinii / Analize
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Conferința InvesTenergy. Daniela Lulache, Nuclearelectrica: Mixul energetic este soluția care aduce echilibrul

Prezentă la Conferința InvesTenergy în calitate de Speaker și Partener Gold, Daniela Lulache, Director General al companiei Nuclearelectrica consideră că astăzi se pun multe piedici investițiilor făcute în domeniul producerii de energie electrică. „De aceea, mixul energetic este soluția care aduce echilibrul. Nu este sănătos sa pui față în față două surse de producere a energiei și să cauți răspunsul la întrebarea care din ele aduce beneficii mai mari consumatorilor. În plus, România are șansa de a avea la dispoziție toate resursele, un motiv în plus de a le folosi pe toate, dar echilibrat și la momentul potrivit”, a afirmat Daniela Lulache.

Directorul companiei nucleare sugerează că Guvernul trebuie să răspundă la întrebarea dacă mai avem sau nu proiecte strategice și dacă va mai finanța astfel de investiții. Referirea este, desigur, la proiectul reactoarelor 3 și 4 de la Cernavodă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.