Conferința și expoziția WindEurope 2019, Bilbao, 2-4 aprilie: 8.000 participanți, 300 expozanți din 50 de țări, 30 conferințe, 155 Speakeri

Publicat pe Categorii Evenimente, Regenerabile, Semnal, Stiri externe
Prima Pagina Actual Semnal Conferința și expoziția WindEurope 2019, Bilbao, 2-4 aprilie: 8.000 participanți, 300 expozanți din 50 de țări, 30 conferințe, 155 Speakeri

Majestatea sa, Regele Filipe al VI-lea, va inaugura pe 2 aprilie, la Bilbao, Conferința și expoziția WindEurope 2019.  Liderii în afaceri, tehnologie și politică se vor întâlni la Centrul Expozițional Bilbao (BEC), timp de 3 zile (2-4 aprilie),  pentru a sărbători acest eveniment organizat de Asociația Wind Wind Europe și de Asociația Spaniolă pentru Energie Eoliană (AEE), ce are ca deviză „Delivering a clean economy for all Europeans”.

Peste 8.000 participanți și 300 de expozanți din 50 de țări, 155 Speakeri vor fi prezenți la WindEurope 2019. Agenda evenimentului, care va cuprinde 30 de conferințe, este impresionantă. Se vor analiza  și discuta, printre altele, foaia de parcurs pentru energia eoliană; planurile naționale ale țărilor europene; provocările legate de integrarea sistemului; realizarea unei tranziții echitabilă pentru energie pentru toți europenii; obținerea cadrului adecvat pentru creșterea puterii eoliene; comercializarea vântului plutitor etc.

„Nu ar putea fi un moment mai bun pentru a fi în Spania”, spune Giles Dickson, CEO al WindEurope , completând că spațiul expozițional s-a vândut complet și mai multe evenimente din cadrul Conferinței sunt deja la capacitate maximă. Cu industria eoliană deja prognozată a fi cea mai importantă sursă de energie electrică din Europa până în 2027, toți ochii vor fi pe evenimentul de la Bilbao , spune Dickson.

Descriind evenimentul, Dickson spune: „La acest eveniment este vorba despre oameni. În primul rând, este vorba despre oamenii care lucrează în industria noastră. Cum putem sprijini cel mai bine ceea ce sperăm că va fi o forță de muncă tot mai mare? În al doilea rând, este vorba despre publicul larg: relația dintre cetățenii Europei și energia eoliană. Vom analiza cum să menținem sprijinul continuu al oamenilor pentru extinderea vântului și să arătăm de cât de mult vânt beneficiază comunitățile locale „.

În consecință, evenimentul va examina modul în care vântul poate contribui la o tranziție de energie „justă” pentru regiunile Europei.

România va fi reprezentată de Zoltan Nagy-Bege, Vicepreședinte ANRE.

Pentru mai multe detalii, accesați site-ul Conferinței : https://windeurope.org/confex2019/

La invitația Asociației Române pentru Energie Eoliană – RWEA , vom participa la Conferința WindEurope 2019. Mulțumim RWEA. Revenim cu informații de la un eveniment care se anunță a fi grandios si foarte interesant.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *