PPC a redenumit companiile preluate de la Enel: Rețele Electrice Muntenia este compania de distribuție, PPC Energie Muntenia și PPC Energie sunt firmele de furnizare

Publicat pe Categorii Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Actual Esential PPC a redenumit companiile preluate de la Enel: Rețele Electrice Muntenia este compania de distribuție, PPC Energie Muntenia și PPC Energie sunt firmele de furnizare

Rețele Electrice Muntenia, parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Muntenia, este noua denumire a companiei care gestionează rețelele de distribuție a energiei electrice în București și în județele Ilfov și Giurgiu.

Schimbarea de nume a operatorului de distribuție vine după ce recent PPC a finalizat achiziția operațiunilor Enel din România.

Și firmele de furnizare au o nouă denumire, respectiv PPC Energie Muntenia și PPC Energie. Compania nu a anunțat oficial noile denumiri, acestea se pot vedea pe platformele de tranzacționare ale OPCOM.

Clienții vor beneficia în continuare de aceleași servicii de calitate, de cea mai avansată tehnologie în ceea ce privește distribuția de energie electrică și de servicii digitale în comunicarea cu compania, precizează compania.

Datorită investițiilor constante în dezvoltarea și modernizarea rețetelei de distribuție a energiei electrice, E-Distribuție Muntenia, actuala Rețele Electrice Muntenia, a înregistrat în 2022 o durată medie a întreruperilor neprogramate per client/an (SAIDI – System Average Interruption Duration Index – cel mai important indicator de performanță în ceea ce privește distribuția de energie electrică) de 77,50 de minute, în timp ce media la nivel național a fost de 108,25 minute.

Sub noua sa denumire, compania va continua amplul program de investiții, având ca principal scop transformarea sectorului energetic din România într-unul decarbonizat, digital, descentralizat, care să ofere economiei și societății un avantaj competitiv într-o lume în schimbare, cu un focus special pe nevoile clienților, se precizează în comunicatul companiei.

De asemenea, modalitățile de contact rămân aceleași. Pentru a lua legătura cu compania, clienții din București și județele Ilfov și Giurgiu au la dispoziţie numărul gratuit 0800.070.888. Numerele de tip TelVerde din call-centerele tehnice sunt disponibile 24h/7 și sunt apelabile gratuit de pe teritoriul național. De asemenea, ca parte a programului de digitalizare, detalii despre alimentarea cu energie electrică sunt disponibile și pe pagina https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent.html.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “PPC a redenumit companiile preluate de la Enel: Rețele Electrice Muntenia este compania de distribuție, PPC Energie Muntenia și PPC Energie sunt firmele de furnizare”

  1. Județul Caraș Severin din care rețea face parte :ppc energie sau PPC energie muntenia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *