Premieră pe piața de energie. ENGIE One: electricitate, gaz și servicii tehnice cu un contract și o factură

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Premieră pe piața de energie. ENGIE One: electricitate, gaz și servicii tehnice cu un contract și o factură

ENGIE Romania lansează un produs integrat, unic pe piaţa de energie din România, ENGIE One. Acesta este primul pachet integrat constând în furnizarea de electricitate, gaz şi servicii tehnice pentru siguranţa locuinței (verificări și revizii tehnice ale instalației de gaze naturale și centralei termice) ce poate fi accesat online prin încheierea unui singur contract.

Pentru toate aceste servicii clientul va primi lunar o singură factură, cu o valoare fixă, stabilită în funcţie de tipul de locuinţă cu o regularizare financiară o singură dată, anual, se precizează într-un comunicat al companiei. Clienții au posibilitatea de a alege oferta de preț cu valabilitate de 12 sau 24 de luni, printr-un proces de contractare simplu, în trei paşi, pe site-ul engie.ro.

ENGIE One se adresează clienților și non-clienţilor care beneficiază de încălzirea cu centrală termică individuală pe bază de gaze naturale din Bucureşti şi din judeţele: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Cluj, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Mureş, Olt, Prahova, Sibiu, Timiş, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

,,Experienţa clientului cu brandul este un diferenţiator cheie pe o piaţă a energiei tot mai dinamică şi concurenţială. De aceea, prin lansarea produsului ENGIE One răspundem așteptărilor clienților de simplitate – prin contractarea online a unui pachet integrat de energie – și de predictibilitate asupra costurilor. Numele ofertei este sugestiv, sintetizează atributele produsului, precum şi poziţionarea companiei pe piaţa de energie.’’, declară Eric Stab, Preşedinte Director General al ENGIE Romania.

Grupul ENGIE (fost GDF SUEZ) este prezent în România în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice.ENGIE Romania este principala filială a Grupului în România şi deţine companiile Distrigaz Sud Reţele, ENGIE Servicii, Alizeu Eolian şi Brăila Winds. Compania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, furnizare de electricitate, servicii tehnice pentru instalaţiile de gaze naturale şi centrale termice şi producţie de electricitate. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 1,7 milioane de clienţi, operează o reţea de 19.000 km, deţin două parcuri eoliene cu o capacitate totală de 100 MW şi au aproximativ 3.700 de angajaţi.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

5 comentarii la “Premieră pe piața de energie. ENGIE One: electricitate, gaz și servicii tehnice cu un contract și o factură”

  1. Nu se spune nimic de preturile pe care le practica.este mai economic? pentru client? sau este inca o șmecherie de a mai baga mina in buzunarele clienţilor?

  2. Doresc si eu un contract de electricitate si gaze cu engie one dar nu inteleg cum se procedeaza si care sunt costurile . Locuiesc intr o garsoniera pe Bulevardul Basarabia . Nr 47 bl 1 sc . 1 etj 3 ap.71 sector 2 Bucuresti .

  3. Există un contract cadru sau un formular? Cum putem afla amănunte? Eu locuiesc la bloc cu Centrala de gaz individuală. Ce se face cu Contractul de la ENEL? Care este valoarea fixă a Facturii și ce înseamnă regularizarea anuală?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *