Premierul Orban se întâlnește cu șefii CE Oltenia. Activitatea carierelor miniere, blocată!

Publicat pe Categorii Flux energetic, Minerit
Prima Pagina Actual Flux energetic Premierul Orban se întâlnește cu șefii CE Oltenia. Activitatea carierelor miniere, blocată!

Premierul Ludovic Orban primește astăzi, la Palatul Victoria, conducerea companiei Complexul Energetic Oltenia. La întâlnire participă și miniștrii Virgil Popescu și Costel Alexe.

Șefii companiei vor da raportul cu privire la situația actuală a CE Oltenia, îndeplinirea angajamentelor pentru salvarea acesteia. O altă temă de discuție este blocajul de activitate din mai multe cariere miniere. Președintele Sindicatului Energia Rovinari, Constantin Mitrescu, a avertizat că toate carierele din cadrul Complexului Oltenia sunt blocate din cauza lipsei fronturilor de lucru.

“Sunt probleme grave în Complexul Energetic Oltenia. Chiar dacă ne-ar pune acum să producem energie, în momentul de față nu am avea cu ce. Carierele sunt absolut blocate. Daca nu se face ceva cu fronturile de lucru, cu acele autorizări de mediu, carierele sunt într-o situație critică. Este grav. Dacă mergem cu 2.000 de MW/h, mai mergem o lună și apoi stăm șase”, a declarat Constantin Mitrescu, la Radio Infinit.

Mitrescu  a mai spus că minerii sunt pregătiți să iasă în stradă.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Premierul Orban se întâlnește cu șefii CE Oltenia. Activitatea carierelor miniere, blocată!”

  1. Normal ca nu mai avem cărbune, PNL. Istii au treaba sa îsi pună toate marionetele în funcții de conducere

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *