Priorități la Electrica: investiții, multiutilități, digitalizare. Compania va avea licență de furnizare gaze în câteva săptămâni

Publicat pe Categorii Business
Prima Pagina Business Priorități la Electrica: investiții, multiutilități, digitalizare. Compania va avea licență de furnizare gaze în câteva săptămâni

Prioritatea zero a grupului Electrica realizarea programului de investiții. Totodată, compania are în plan să intre în conceptul multiutilităţi, care – potrivit Directorului General Cătălin Stancu – înseamnă gaze, electricitate, poate telecom, apă, căldură. În următoarele săptămâni, Electrica va obține licenţa pentru furnizarea de gaze naturale.

„Ne gândim la mai multe opţiuni. În următoarele săptămâni vom avea licenţa de furnizare gaze şi să intrăm efectiv în acest business. Ne îndreptăm spre conceptul de multiutilităţi. Trebuie să intrăm mai agresiv în zona care înseamnă digitalizare în relaţia cu clientul. Digitalizarea reduce costul de servire a clientului şi în plus îi dă şi lui avantajul că poate decide ce şi când să facă o plată, să înţeleagă factura, să cumpere un produs nou sau chiar să îşi schimbe furnizorul”, a declarat Stancu, citat de Agerpres. El a adăugat că grupul are în vedere şi alte produse, precum audit energetic sau intrarea pe tehnologii mai avansate.

Electrica are în plan investiţii de 180 de milioane de euro. Este cel mai ambiţios program din sector şi din istoria Electrica, a subliniat Cătălin Stancu, potrivit Agerpres.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *