Proaspăt numit Secretar de stat, Niculae Havrileț a renunțat să fie administrator la Electrica și Romgaz. MEEMA a transmis propunerile de membri provizorii pentru CA Romgaz

Publicat pe Categorii Business
Prima Pagina Business Proaspăt numit Secretar de stat, Niculae Havrileț a renunțat să fie administrator la Electrica și Romgaz. MEEMA a transmis propunerile de membri provizorii pentru CA Romgaz

Proaspăt numit Secretar de stat, Niculae Havrileț a renunțat să fie administrator la Electrica și Romgaz. MEEMA a transmis propunerile de membri provizorii pentru CA Romgaz

Societatea Energetică Electrica a informat că Niculae Havrileț , proaspăt numit Secretar de Stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a renunțat la funcția de membru al Consiliului de Administrație al companiei pe care o detinea din februarie 2019.

Începând cu data de 10 decembrie 2019, domnul Niculae Havrileț a renunțat la drepturile de care beneficiază în calitate de administrator, în baza contractului de mandat, și nu va mai exercita niciun act de administrare a Societății, precizează un comunicat transmis de Electrica.

Noua funcție de la minister nu îi permite să mai fie nici administrator la Romgaz. Ca urmare, Havrileț nu apare între propunerile pentru CA Romgaz transmise de MEEMA pentru a fi aprobate în ședința AGOA convocată pentru data de 23/24 decembrie.

Propunerile MEEMA, în numele statului, în calitate de acționar ce deține 70% din capitalul social al Romgaz, pentru membri provizorii ai CA sunt: Jude Aristotel Marius, Stan Olteanu Manuela, Harabor Tudorel, Marin Marius-Dumitru și Botond Balasz.

Jude Aristotel Marius, în prezent consilier director general, fost administrator Romgaz, fost Secretar de stat în Ministerul Energiei.

Stan Olteanu Manuela, în prezent președintele CA Romgaz, administrator din mai 2018. A fost consilier personal SGG, Președinte CA Conpet, Administrator special Hidroserv.

Harabor Tudorel este administrator Romgaz din iulie 2019, expert contabil, fost director general SC FEPA SRL, fost administrator special Gerovital Cosmetics SA.

Marius Marin a fost director MDM Consultancy Deva, CEO Macon Group, COO Mefin Sinaia.

Botond Balasz este șeful serviciului juridic al Romgaz din iunie 2019 și membru CA din septembrie 2018, a fost consilier juridic la Romgaz, dar și profesor de legislație rutieră.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *