Bine aţi venit! InvesTenergy.ro – Furnizorul media pentru afacerea ta

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Bine aţi venit! InvesTenergy.ro – Furnizorul media pentru afacerea ta

Începând de astăzi,15 iunie 2015, puteți opta pentru InvesTenergy.ro – “Furnizorul media pentru afacerea ta”.

InvesTenergy.ro este o publicație dedicată sectorului energetic și, totodată, mediului de afaceri în general. Cu sprijinul specialiștilor din domeniul energetic, echipa InvesTenergy își propune să urmărească și să analizeze evenimentele/tranzacțiile/proiectele din business-ul intern și internațional, schimbările de ordin legislativ, să găzduiască dezbateri pe teme de interes, să vină cu soluții în întâmpinarea autorităților, dar mai ales a operatorilor din piață și, nu în ultimul rând, să promoveze modelele de afaceri de succes și bunele practici.

Fondatorul publicației on-line de specialitate: www.investenergy.ro este Cristina Trefaș, jurnalistă cu o experiență de 14 ani la Adevărul, Gândul și Bizenergy, la care se adaugă 7 ani de PR și comunicare în domeniul energetic.

Cristina Trefaș: “Lansez InvesTenergy cu credința că o publicație de specialitate este întotdeauna binevenită în mediul de afaceri. Obiectivul nostru este să vă convingem, prin conținut de calitate și profesionalism, că suntem un sprijin real în activitatea dvs. Vă invităm, așadar, ‘Să investiți inteligent cu InvesTenergy!’”


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

2 comentarii la “Bine aţi venit! InvesTenergy.ro – Furnizorul media pentru afacerea ta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *