VIDEO. Distribuție Energie Electrică România a pus în lumină doi specialiști la Gala InvesTenergy. Dl Ionel Boja și Dl Alexandru Roman, Directorii Sucursalelor Oradea și Bistrița – premiați pentru activitatea de zi cu zi, pentru profesionalism și performanțe

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO. Distribuție Energie Electrică România a pus în lumină doi specialiști la Gala InvesTenergy. Dl Ionel Boja și Dl Alexandru Roman, Directorii Sucursalelor Oradea și Bistrița – premiați pentru activitatea de zi cu zi, pentru profesionalism și performanțe

Doi specialiști din cadrul Distribuție Energie Electrică România – DEER, companie din grupul Electrica, au urcat pe scenă la Gala InvesTenergy cu tema „Să punem Oamenii din energie în lumină” pentru a fi prezentanți și premiați pentru activitatea de zi cu zi, pentru performanțele și profesionalismul lor. Dl Ionel BOJA , Director Sucursala Oradea și Dl Alexandru ROMAN, Director Sucursala Bistrița, au primit Diplome de excelență și trofee de la Dl Niculae HAVRILEȚ, Director General, DEER.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Domnilor Ionel Boja și Alexandru Roman! Respect și prețuire!

De formație  inginer electroenergetic, Dl Alexandru Roman și-a început activitatea în Cadrul Dispecerului Energetic, în 1984, ca inginer reparații instalații electrice. A lucrat la Conel și Renel Filiala Bistrița ca Dispecer Energetic și Șef Serviciu Dispecer. Lucrează  în cadrul Electrica din anul 1997,  ocupând mai multe poziții de conducere la  SDFEE BISTRIŢA. În prezent, este Directorul Sucursalei Bistrița.

De formație inginer, Dl Ionel Boja a absolvit  Facultatea de Electrotehnică din Timișoara, este și economist și Doctor cu teza: Studii si cercetări privind diagnoza tehnică a echipamentelor de înaltă şi medie tensiune din sistemele electro-energetice. Este directorul Sucursalei Oradea DEER din 2004. Anterior a fost Inginer Şef Distribuţie şi Informatică,  Şef Secţie Înaltă Tensiune, precum și cadru didactic la Universitatea din Oradea. Printre realizările sale, menționăm: Retehnologizarea staţiilor de transformare Filiala de Reţele Electrice Oradea, în perioada 1992-2000, Punerea în funcţiune a lucrării pentru Linia Electrică Aeriană 110kV Marghita-Săcueni şi Linia Electrică Aeriană 110kV Marghita-Suplac.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

2 comentarii la “VIDEO. Distribuție Energie Electrică România a pus în lumină doi specialiști la Gala InvesTenergy. Dl Ionel Boja și Dl Alexandru Roman, Directorii Sucursalelor Oradea și Bistrița – premiați pentru activitatea de zi cu zi, pentru profesionalism și performanțe”

 1. La inceput de an , sa nu fim „rai” !!!!!!!!!!!!!!
  Dar, fiind vorba de profesionisti, nu se poate sa nu spicuim cate ceva (d’ale autorului) !.
  Un „profesionist” de 110kW (mai sa fie…….. cate case – locouitori – o fi alimentand doua linii de 110kV – kW ??) aduce in lumina doi profesionisti (adevarati).
  Era culmea ca echipa (de interventie) sa fie condusa de un alt conducator decat conducatorul conducator (sic!).
  Oare nu era mai bine ca profesionistii (adica unul din cei doi – sau altii – ca nu sunt singurii) sa ocupe locul premiatorului ?.
  Intrebarea e retorica si nu are sens (deocamdata) in Romania.
  Sa auzim de bine !!!!!!
  SI de buni si mai buni !!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Sunt premii absolut meritate pentru doi oameni minunati,doi specialisti de marca ,care si-au demonstrat de-a lungul timpului,competenta si profesionalismul.Electrica Distributie a avut intotdeauna oameni bine pregatiti ,dedicati cu tot sufletul acestei activitati deosebite.Numai promovand competenta si astfel de ingineri in functii de conducere vom fi siguri ca DEER va avea un viitor”LUMINOS”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *