VIDEO Doina Vornicu, COO&Membru Directorat CEZ România, la Conferința InvesTenergy 2017: Într-o piață liberalizată a energiei, puterea revine clienților activi care au nevoie de servicii complete

Publicat pe Categorii Actual, Business
Prima Pagina Actual VIDEO Doina Vornicu, COO&Membru Directorat CEZ România, la Conferința InvesTenergy 2017: Într-o piață liberalizată a energiei, puterea revine clienților activi care au nevoie de servicii complete

Într-o piață liberalizată a energiei puterea revine clienților activi, spune unul dintre cei mai importanți directori ai companiei CEZ România. Consumatorii doresc să controleze procesele, să știe ce se întâmplă cu banii lor, cu serviciile care li se livrează și devin din ce în ce mai sofisticați.

Prezentă la Conferința InvesTenergy 2017 cu tema “R-evoluție în energie. Decizii pentru viitor”,Doina Vornicu, COO & Membru Directorat CEZ Româniat CEZ România, a afirmat că tot mai mulți consumatori vor să acceseze factura la utilități de pe internet sau de pe telefonul mobil, să poată plăti online, să fie informați despre orice modificare în alimentarea cu energie electrică.

Distribuitorii și furnizorii de energie electrică trebuie să regândească procesele de business plecând de la aceste nevoi. Nu de la nevoile rețelei, ci de la nevoile clienților. Companiile au de-a face cu consumatorul modern, conectat la tehnologie, iar odată cu el și companiile sunt forțate să se transforme. Există proiecte de investiții ample în contorizare inteligentă, în automatizări care să reducă întreruperile, dar toate trebuie făcute plecând de la clientul final.

VIDEO Doina Vornicu, COO & Membru Directorat CEZ România


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *