VIDEO InvesTenergy. Doru VIȘAN, Secretar de Stat: „Nu putem să ne permitem să omorâm rapid cărbunele. Sub nici o formă”

Publicat pe Categorii Actual, Esential, Flux energetic, Minerit, Opinii / Analize
Prima Pagina Actual Esential VIDEO InvesTenergy. Doru VIȘAN, Secretar de Stat: „Nu putem să ne permitem să omorâm rapid cărbunele. Sub nici o formă”

România, din 2021 – 2022, dacă nu ia măsuri privind acest proces de tranziție, respectiv de susținere graduală, corelat cu procesul investițional, va avea probleme majore care vor ajunge până la deconectare de consumatori

Doru Vișan, Secretar de Stat Ministerul Energiei

„Nu putem să ne permitem să omorâm rapid cărbunele. Sub nici o formă. Nu putem acest lucru”, a declarat Doru Vișan, Secretar de Stat în Ministerul Energiei la Conferința anuală InvesTenergy, cu tema “Energie cu responsabilitate”.

România, din 2021 – 2022, dacă nu ia măsuri privind acest proces de tranziție, respectiv de susținere graduală, corelat cu procesul investițional,  va avea probleme majore care vor ajunge până la deconectare de consumatori, a subliniat Vișan.

Producție video: Ba Da Media

Citește și: https://www.investenergy.ro/doru-visan-secretar-de-stat-in-ministerul-energiei-la-conferinta-anuala-investenergy-sistemul-energetic-are-nevoie-de-cateva-mii-de-mw-dezvoltarea-pe-gaze-trebuie-facuta-de-companiile-noastre-pri/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *