Complexul Energetic Oltenia vrea să completeze echipa Directoratului. Recrutează doi membri. Dosarele de candidatură se pot depune până pe 8 septembrie

Publicat pe Categorii Esential, Minerit, Petrol si gaze, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Complexul Energetic Oltenia vrea să completeze echipa Directoratului. Recrutează doi membri. Dosarele de candidatură se pot depune până pe 8 septembrie

Complexul Energetic Oltenia recrutează doi membri ai Directoratului. Procesul de recrutare a candidaților se derulează cu sprijinul Pluri Consultants România,  în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011, se precizează în anunțul de recrutare.

Din Directoratul CE Oltenia fac parte: Boza Sorinel Gheorghe –         Președinte, Antonie Daniel și Bălăcescu Ovidiu – membri, toți trei selectați în baza OUG 109, cu mandate de 4 ani. Alți doi membri –     Popescu Adriana Luminita și Vasile Dan – asigură perioada de interimat până la numirea noilor membri.

Procesul de recrutare și selecție a candidaților pentru cele două posturi de membrual Directoratului implică mai multe etape eliminatorii, și anume:

  • depunerea dosarelor de candidatură: 17 august – 18 septembrie 2017;
  • evaluarea dosarelor de candidatură în vederea întocmirii listei lungi        : 19-25 septembrie;
  • selecția inițială a candidaților în vederea întocmirii listei scurte        : 26 septembrie – 4 octombrie;
  • depunerea de către candidații de pe lista scurtă a  declarațiilor de intenție: 4 – 19 octombrie;
  • selecția finală în vederea elaborării propunerilor de nominalizare pentru cele două posturi de membru al Directoratului CEO        : 20 – 27 octombrie.

Ce candidați se caută pentru conducerea CE Oltenia

Candidații interesați să intre în Directoratul companiei trebuie să aibă cel puțin 10 ani de vechime în muncă și cel puțin 5 ani de experiență de conducere la nivel de top management, acumulată în cadrul unor companii publice sau private cu cifra de afaceri mai mare de 5 Mil. Euro. Constituie avantaj experiența anterioară în domeniul energetic, precum și activitatea anterioară la nivel de top management în cadrul unei companii cu cel puțin 1.000 angajați (cumulat pe grup). Recrutorii se vor asigura ca aceștia nu se află în conflict de interese care să îi(le) facă incompatibili(e) cu exercitarea funcției de membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia și nu au fost condamnați(te) definitiv printr-o hotărâre judecătorească.

Dosarele de candidatură se pot depune până cel târziu în data de 18 septembrie 2017.

CE Oltenia asigură 30% din consumul de energie al SEN și 95% din producția de lignit din  România. Este angajator a peste 14.000 de specialiști în energetică și minerit. Compania a revenit pe profit. În primele 5 luni ale anului în curs, cifra de afaceri  a crescut cu circa 30% față de perioada similară a anului 2016 și s-a întregistrat un salt estimat al profitului brut de la – 20 mil lei la + 260 mil lei. “Ne prezentăm altfel în fața băncilor. Parcurgem o perioadă grea, de restructurări, în care încercăm să schimbăm viziunea. Vă invit să vedeţi prima companie de stat în care oamenii au obiective de performanţă”, a declarat recent Președintele Directoratului, Sorin Boza.

 

 

 

 

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *