CEZ România lansează Campania The Green Challenge. Invitație pentru generația verde: Adoptă o turbină eoliană și contribuie la producerea energiei pentru festivalul Neversea 2021

Publicat pe Categorii CSR, Energie, Regenerabile
Prima Pagina CSR CEZ România lansează Campania The Green Challenge. Invitație pentru generația verde: Adoptă o turbină eoliană și contribuie la producerea energiei pentru festivalul Neversea 2021

Grupul CEZ România lansează Campania The Green Challenge în pregătirea festivalului Neversea, ediția 2021. Este o invitație pentru generația verde de a participa la această campanie având șansa să contribuie cu propria energie și viziune verde la realizarea următoarei ediții a festivalului Neversea, adoptând o turbină eoliană într-un mod sustenabil.

Festivalul va fi alimentat cu energie electrică verde într-o proporție și mai mare decât în 2019, precum și de energia creativă verde a participanților săi. Turbinele vor putea fi “adoptate” de către participanți și vor produce energie în parcul eolian CEZ, cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, care deține 240 de turbine eoliene și este întins pe o suprafață de 600 de hectare, la 17 kilometri de Marea Neagră.

Prin noua campanie The Green Challenge, Grupul CEZ în România continuă pentru al treilea an consecutiv parteneriatul cu Neversea, colaborare prin care își propune să creasca gradul de conștientizare în rândul generațiilor actuale și viitoare asupra importanței utilizării surselor alternative de producere a energiei electrice, încurajeaza sustenabilitatea și se implică în protejarea mediului. Cei care se alatură campaniei pot contribui la producerea energiei verzi care alimentează festivalul și pot câștiga bilete la Neversea 2021 și invitații la o petrecere exclusivistă pe velier, la malul Mării Negre, în 2020, anunță compania într-un comunicat.

Pentru a intra în competiție, până pe 20 august, doritorii trebuie să:

  • acceseze aplicația Neversea, disponibilă in Google Play si App Store;
  • să intre în secțiunea ,,The Green Challenge”;
  • să se înscrie;
  • să răspundă la întrebarea ,,Visează că ai puteri supranaturale! Ce ai face pentru ca viitorul să fie mai verde și sustenabil?”.

Participanții care au idei și răspunsuri cât mai creative află pe 21 august dacă au trecut în etapa următoare, adica adoptarea unei turbine eoliene din parcul eolian CEZ.

Cei care adopta o eoliana pot intra zilnic in aplicatia Neversea sa verifice cata energie a produs turbina adoptata de ei.

Tu produci energie verde, iar CEZ și Neversea îți dau undă verde la distracție exclusivistă!

Pe 28 august, primii trei posesori ai turbinelor eoliene care au avut cea mai mare productie de energie, pe parcursul competitiei, vor castiga fiecare o invitatie dubla la Neversea 2021 si o invitatie dubla la petrecerea organizata pe velier, la Malul Marii Negre, oferita de Grupul CEZ in Romania, cu toate cheltuielile asigurate si distractia pe masura.

Detalii pe www.neversea.com/the-green-challenge/

In 2019, parcul eolian CEZ, partener al festivalului Neversea, a gazduit o experienta muzicala istorica la nivel mondial: primul DJ care a mixat pe o turbina eoliana. Alex Parker, care a fost prezent si pe scena principala a festivalului Neversea in 2018, a pus muzica, timp de 5 ore, de la o inaltime de peste 100 de metri distanta de pamant, in cel mai mare parc eolian uscat din Europa. 

 In 2019, zona CEZ din incinta festivalului Neversea a fost alimentata exclusiv cu energia regenerabila produsa in parcul eolian din judetul Constanta. Organizatorii Neversea isi propun ca intreg festivalul sa fie alimentat in viitor cu energie verde.

Cel mai mare festival de la Marea Neagra, Neversea, este Insula Visurilor si dorintelor implinite, locul in care se impletesc cele mai frumoase povesti, se leaga prietenii in pasi de dans sub cerul instelat si se aude muzica celor mai tari artisti si DJ-i ai planetei, pana la rasarit. Este destinatia perfecta pentru cei care vor sa evadeze, sa viseze cu ochii deschisi, sa fie liberi si fericiti, intr-o lume construita special pentru ei.

Jessie J, The Script, John Newman, Dua Lipa, Rita Ora Sean Paul, G-Eazy, Aloe Blacc, Armin van Buuren, Afrojack, Hardwell, Danny Avila, KSHMR se numara printre artistii care au facut senzatie pe scenele Neversea si au lasat amintiri de neuitat la Marea Neagra.

In 2019, peste 240.000 de oameni din toata lumea au pasit pe Insula Visurilor si au trait o binemeritata vacanta, de 4 zile si 4 nopti.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *