Conferința anuală InvesTenergy. Bogdan Badea: Hidroelectrica a depus scrisoare de intenție pentru achiziția activelor CEZ din România. Corina Popescu: Eu pot să vă spun că evaluăm în cadrul Grupului orice proiect care apare

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Conferința anuală InvesTenergy. Bogdan Badea: Hidroelectrica a depus scrisoare de intenție pentru achiziția activelor CEZ din România. Corina Popescu: Eu pot să vă spun că evaluăm în cadrul Grupului orice proiect care apare

Hidroelectrica și Electrica și-au manifestat interesul,de ceva vreme, pentru achiziționarea activelor CEZ din România.

Președintele Directoratului, Bogdan Badea, a declarat ieri, la Conferința anuală InvesTenergy, că Hidroelectrica a depus scrisoare de intenție pentru achiziția activelor CEZ din România. “Am depus scrisoarea de intenție. De principiu ne uităm la toate activele. Acum suntem în procedura de semnare a acordului de confidențialitate”, a afirmat  Bogdan Badea, Speaker la Conferința anuală InvesTenergy cu tema “Energie cu responsabilitate”.

El a adăugat că urmează schimbul de informații și depunerea ofertei neangajante. Termenul final de depunere a ofertelor neangajante este finalul lunii noiembrie, a precizat Badea, fiind de părere că este “un termen cam strâns”.

Prezentă, în calitate de Speaker, la Conferința InvesTenergy, Corina Popescu, Director General Electrica a declarat legat de o posibilă achiziție a unor active CEZ: “Orice proiect de achiziție care apare pe piață trebuie evaluat. Noi ne uităm pe orice proiect care există. Nu putem spune dacă am trimis sau nu scrisoare de intenție. Suntem o companie listată la bursă. Hidroelectrica are marele avantaj față de Electrica că poate face afirmații. Eu pot să vă spun că evaluăm în cadrul Grupului orice proiect care apare”.

Prin noua Strategie de business, ne dorim este să creștem și anorganic. Ne dorim să intrăm în segmenbtul de producție, să ne extindem activitatea și în servicii, să devenim un furnizor integrat, a subliniat Corina Popescu.

Citește și:


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *