Corina Popescu, CEO Electrica: Este momentul să ne orientăm și pe construcția de capacități de producție. Vrem să ne extindem pe activitatea pe producție, pe segmentul de furnizare energie și gaze, pe servicii conexe. Să avem o extindere regională

Publicat pe Categorii Business, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal
Prima Pagina Business Furnizare / Distributie / Transport Corina Popescu, CEO Electrica: Este momentul să ne orientăm și pe construcția de capacități de producție. Vrem să ne extindem pe activitatea pe producție, pe segmentul de furnizare energie și gaze, pe servicii conexe. Să avem o extindere regională

Electrica are în plan achiziții, dar și construcția de capacități de producție. Este momentul să ne orientăm și pe construcția de capacități de producție, a precizat Corina Popescu, CEO Electrica, cu mențiunea că Grupul dorește un portofoliu diversificat de regenerabile.

Obiectivul urmărit este de dezvoltare pe verticală a grupului Electrica prin intrarea pe piața de producție de energie electrica, în special din surse regenerabile, prin achiziția unor parcuri eoliene și/sau fotovoltaice și, mai nou, construcția de capacități de producție.

Electrica Furnizare a achiziționat, în toamna anului trecut,Parcul Fotovoltaic Stănești în județul Giurgiu.

“Vrem să ne extindem activitatea pe producție, dar și să avem o extindere regională. Anul trecut, am deschis o sucursală în Republica Moldova. Totodată, vrem să ne extindem pe segmentul de furnizare energie și gaze, pe segmenul de producție și servicii conexe”, a declarat CEo-ul Grupului Electrica.

“2020 a fost un an de consolidare, 2021 va fi un an de creștere pentru Grupul Electrica”, a precizat Corina Popescu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Un comentariu la “Corina Popescu, CEO Electrica: Este momentul să ne orientăm și pe construcția de capacități de producție. Vrem să ne extindem pe activitatea pe producție, pe segmentul de furnizare energie și gaze, pe servicii conexe. Să avem o extindere regională”

  1. Poate pt Electrica merita sa achizitioneze surse distribuite care pot aduce un impact si in reducerea CPT in RED.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *