R-evoluție în energie. Valeriu Binig, Partener E&Y, la Conferința InvesTenergy: Este nevoie de un salt calitativ al autorităților

Publicat pe Categorii Actual, Opinii / Analize, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal R-evoluție în energie. Valeriu Binig, Partener E&Y, la Conferința InvesTenergy: Este nevoie de un salt calitativ al autorităților

Evoluție sau Revoluție în energie? Este mai degrabă nevoie de un salt calitativ al autorităților române la starea de leadership, a declarat Valeriu Binig, Partener Ernst & Young Romania, la Conferința anuală InvesTenergy. Autoritățile române trebuie să pună la punct coagularea competențelor dintre mediul de afaceri și cel administrativ.

Strategia energetică conține o descriere foarte fundamentată a scenariului energetic românesc. Chiar dacă nu avem o strategie energetică de aplicat mâine, autoritățile trebuie să regleze o problemă fundamentală: faptul că efortul de a implementa un program sau o strategie trebuie să fie coordonat. De exemplu, în România, un minister are răspunderea, altul are competența, altul are banii pentru un proiect capital. Guvernul, Parlamentul și reglemenatorul trebuie să se coordoneze mult mai bine, cere mediul de afaceri. Iar cel mai bun exemplu este chiar modul de lucru al companiilor private.

VIDEO Valeriu Binig, Partener Ernst & Young Romania


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Un comentariu la “R-evoluție în energie. Valeriu Binig, Partener E&Y, la Conferința InvesTenergy: Este nevoie de un salt calitativ al autorităților”

  1. Autoritățile să nu se joace cu SEN ! Trebuie să înțeleagă degrevarea SEN de fripturistii si fosti securiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *