Verchere, Popa, Căprău și Neel rămân la șefia OMV Petrom încă 4 ani. Cristian Hubati, numit în Directorat în locul lui Christopher Veit

Publicat pe Categorii Business, Petrol si gaze, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Verchere, Popa, Căprău și Neel rămân la șefia OMV Petrom încă 4 ani. Cristian Hubati, numit în Directorat în locul lui Christopher Veit

Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom S.A. a aprobat, în ședința de astăzi, numirea membrilor Directoratului pentru un nou mandat de patru ani, începând cu 17 aprilie 2023 și până la 16 aprilie 2027.

Au primit un nou mandat:

  • Christina Campbell Verchere – Director General Executiv și Președinte al Directoratului;
  • Alina Gabriela Popa – Director Financiar și Membru al Directoratului;
  • Radu Sorin Căprău – Membru al Directoratului responsabil cu activitatea Rafinare si Marketing;
  • Franck Albert Neel – Membru al Directoratului responsabil cu activitatea Gaze si Energie

De asemenea, CS OMV Petrom l-a numit pe Cristian Hubati, în calitate de nou Membru al Directoratului responsabil cu activitatea de Explorare si Producție pentru un mandat de patru ani, începând cu 17 aprilie 2023 pana la 16 aprilie 2027, ca urmare a expirării pe 16 aprilie 2023, a mandatului de membru al Directoratului al lui Hans Christopher Veit.

Sursă foto. EM360

Cristian Hubati a absolvit Universitatea Politehnica din Bucureşti în 1995 şi deţine un master în gestionarea afacerilor de la Open University Business School, UK şi un certificat post-universitar în Board Practice şi Directorship la Henley Business School, UK. Cristian Hubati are 20 de ani de experienţă în industria de ţiţei şi gaze. El s-a alăturat OMV Petrom în 2007 şi a deţinut, de atunci, mai multe funcţii de conducere.

 OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o producție anuală de țiței și gaze la nivel de grup de aproximativ 43 milioane bep în 2022. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual și operează o centrală electrică de înaltă eficiență de 860 MW. Pe piața distribuției de produse petroliere cu amănuntul, Grupul este prezent în România și țările învecinate prin intermediul a aproximativ 780 benzinării, sub două branduri, OMV și Petrom.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *